AKCIÓ

ÁRJEGYZÉK

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

SZEZONÁLIS KARBANTARTÁS

GYIK

Autójának újrafényezése helyett: karcos, matt, elöregedett fényezés feljavítása polírozással! Értékesítés előtti teljes körű autókozmetika, mely gépkocsija értékét hozzávetőleg 10-15 százalékkal növeli.

Gépi polírozás felsőfokon: sokan tévesztik össze a polírozást a vaxolással. Pedig a két fogalom, két különböző folyamatot takar. A szakértők tudják, hogy a tökéletes fény titka a megfelelő mosás és polírozásban rejlik. Csak ezután jöhet a vax.

Minden festék öregszik az ultaribolya fény, a légszennyezés és savas esők hatására. A gyönyörű fényezések mattá és kopottá válhatnak. A vax ilyen felületre történő felvitelével csak ideiglenes csillogást érhetünk el. Csak polírozással érhető el maximális és hosszantartó vitalitás és teljes értékű fényhatás.

Polírozással a festék mélytisztítása történik. Eltávolítható az oxidálódott felület, a korábbi vaxréteg, kisebb karcolások és foltok. Polírozás után vaxolható az autó, ezáltal kapunk egységes, magas fényt.

Tartalma: vizes öblítés, szélvédő és karosszéria bogároldása, samponos előmosás, ismételt vizes öblítés, ablak külső rész és külső visszapillantó tisztítás, ismételt öblítés, karcmentes szárazápolás, fényvédő viaszolás és ennek polírbedolgozása, fénypasztázás.