AKCIÓ

ÁRJEGYZÉK

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

SZEZONÁLIS KARBANTARTÁS

GYIK

Autónk belső tere rendkívüli terhelésnek van kitéve nap-mint-nap. Lakásunkkal ellentétben, a gépkocsik belső tere ismétlődö, koncentrált szennyeződéseket visel magán. A bevitt kosz, sár, por, az autóban fogyasztott ételek maradéka, kiömlött folyadék stb., mind-mind felgyülemlik.
Rendszeres porszívózással és portalanítással őrizhetjük meg leginkább az utastér jó állapotát. A felületek takarítása azonban nem elegendő. Évente 2-3 alkalommal alapos belső takarításra is szükség van.
A szövet a legnehezebben takarítható. A műanyaghoz és bőrhöz képest a szövetfelületek sokkal könnyebben koszolódnak, foltosodnak. A műanyag és vinyl felületek azonban statikus állapotban vonzzák a port. A bőrfelületek korai elöregedését szintén a kosz, és az olajos emberi bőr okozza. Ez különösen nyáron igaz, rövid ruházat viselésekor.
A különféle szagok eltávolítása elhanyagolt autó esetén sokkal nehézkesebb.

Belső mosási szolgáltatásaink:

KÁRPITTISZTÍTÁS: belső kárpit, ülés, kalaptartó, csomagtér porszívózás, gumi szőnyeg ápolás, műszerfal, belső üvegfelületek tisztítása. Nedves kárpittisztítás, nedves üléstisztítás. Tetőkárpit.

SZAGELŰZÉS: cigaretta, állat, légkondícionáló, kiömlött étel,

BŐRÁPOLÁS

MŰSZERFALÁPOLÁS